+31 (0) 6 41 89 16 47 info@mind4kids.nl

Missie & Visie

Werken met kinderen en jongeren is mijn passie. Ik heb altijd persoonlijk iets willen betekenen in het leven en de ontwikkeling van kinderen, jongeren en hun ouders.

Missie

Werken met kinderen en jongeren is mijn passie. Ik heb altijd persoonlijk iets willen betekenen in het leven en de ontwikkeling van kinderen, jongeren en hun ouders. Op een sociale, respectvolle, betekenisvolle, maar vooral ook persoonlijke wijze wil ik anderen ondersteunen met mijn kennis en vaardigheden. Ik heb altijd affiniteit gehad met kinderen en jongeren, waarbij de ontwikkeling niet helemaal vanzelf ging. Graag zet ik me in om deze kinderen, jongeren en ouders te ondersteunen en de moeizame ontwikkeling om te buigen naar een positieve ontwikkeling. Het zoeken naar en gebruik maken van individuele mogelijkheden, krachten en talenten is het streven. Wanneer ik erin slaag om inhoudelijk een positieve ontwikkeling weer in gang te zetten, en om anderen te helpen in een prettige omgeving, waar men zich welkom en gehoord voelt is mijn missie geslaagd.

Visie

Mind4Kids staat voor persoonlijke, kleinschalige en laagdrempelige zorg aan kinderen, jongeren en de ouders. Alle hulp die geboden wordt is maatwerk. Ik bied hulp die aansluit bij de mogelijkheden en krachten van het kind en het gezin, zodat zij samen op eigen kracht weer verder kunnen. Het denkproces is daarbij systeemgericht, waarbij problemen en oplossingen vanuit de context benaderd worden. Niet alleen het kind, de jongere, maar ook het gezin, de school en eventuele sociale omgeving kan bij de behandeling betrokken worden. Mind4Kids vindt het belangrijk dat de geboden zorg altijd transparant is, met een actieve en resultaatgerichte werkwijze. Er wordt niet meer zorg ingezet dan nodig en niet minder dan noodzakelijk!

Door het actief op zoek gaan naar samenwerkingspartners kan er gebruik gemaakt worden van elkaars kwaliteiten en deskundigheid. De zorg wordt vormgegeven door een geschoolde professional, die op de hoogte is van de nieuwste kennis en ontwikkelingen. Bijscholing wordt zeer belangrijk gevonden.

Door actief feedback te vragen aan cliënten en professionals is Mind4Kids in staat kritisch te zijn op eigen handelen en open te staan voor verbetering.

“Droom een droom, vertel een droom, doe je droom en leef je droom!”

Aanvullende informatie

Goed om te weten

Het is fijn om te weten waar u aan toe bent! Zeker met betrekking tot de vergoeding en kosten en eventuele andere mogelijkheden.
Lees meer

Vergoeding & kosten

Wij zijn geregistreerd bij de KvK en aangesloten bij meerdere beroepsverenigingen en stichtingen die onze kwaliteit waarborgen. Lees meer

Registratie & kwaliteit

Op de geboden hulpverlening is “Beroepscode voor psychologen” van kracht. Informatie om klachten te melden.
Lees meer

Klachtenregeling

Mind4kids en/of de eigenaar zijn geregistreerd bij:
KvK: 69261210
AGB code praktijk: 94063492
SKJ: 120007221.

Registratie

Contact

Er kan altijd telefonisch contact gezocht worden met Mind4kids.
Mocht uw telefoontje niet beantwoord worden spreek dan graag een voicemail in met uw naam en telefoonnummer.
Er zal zo spoedig mogelijk contact met u worden opgenomen. 

T. 06-41 89 16 47
E. info@mind4kids.nl

Henegouwenlaan 27, 4871 BH Etten-Leur