+31 (0) 6 41 89 16 47 info@mind4kids.nl

Even voorstellen

Ik ben Manya Schouten, opgeleid als schoolpsycholoog en orthopedagoog. In januari 2020 ben ik mijn eigen praktijk Mind4Kids gestart.

Manya Schouten

Ik heb veel ervaring opgedaan in het onderwijs en de zorg. Al bijna 25 jaar vervul ik mijn passie en dromen door te werken met kinderen en jongeren.

Ik ben in het begin van mijn carrière gestart als leerkracht en heb ervaring kunnen opdoen in het regulier- en speciaal onderwijs. Ik heb zowel in Nederland als in het buitenland gewerkt. Mijn ontwikkeling, scholing, kennis en ervaring dragen bij aan mijn visievorming. Mijn streven is om kinderen en jongeren die moeilijkheden ervaren te helpen en dit om te buigen naar een positieve ontwikkeling. Ik wil graag samen verkennen wat er nodig is en duidelijk krijgen waar de kern van het probleem zit.

Afstemming met ouders en school zijn in mijn visie heel belangrijk, waarbij het kind en de jongere altijd centraal staan. Vervolgens is het de kunst om de juiste hulp in te zetten en dingen die moeilijk gaan beter of anders te laten verlopen. Dromen mogen groeien en kleine stapjes van ontwikkeling worden zichtbaar, waarbij mijn motto altijd in de kern aanwezig zal zijn.

“Droom een droom, vertel een droom, doe je droom en leef je droom!”

Aanvullende informatie

Goed om te weten

Het is fijn om te weten waar u aan toe bent! Zeker met betrekking tot de vergoeding en kosten en eventuele andere mogelijkheden.
Lees meer

Vergoeding & kosten

Wij zijn geregistreerd bij de KvK en aangesloten bij meerdere beroepsverenigingen en stichtingen die onze kwaliteit waarborgen. Lees meer

Registratie & kwaliteit

Op de geboden hulpverlening is “Beroepscode voor psychologen” van kracht. Informatie om klachten te melden.
Lees meer

Klachtenregeling

Mind4kids en/of de eigenaar zijn geregistreerd bij:
KvK: 69261210
AGB code praktijk: 94063492
SKJ: 120007221.

Registratie

Contact

Er kan altijd telefonisch contact gezocht worden met Mind4kids.
Mocht uw telefoontje niet beantwoord worden spreek dan graag een voicemail in met uw naam en telefoonnummer.
Er zal zo spoedig mogelijk contact met u worden opgenomen. 

T. 06-41 89 16 47
E. info@mind4kids.nl

Henegouwenlaan 27, 4871 BH Etten-Leur